\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60277 Re: Differentiaalvergelijking met beginwaarde 3y=3p+3qt4y'=4qhet volgende opgeteld geeft? t=(3p+4q)+3qtis dit correct? Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009 Antwoord Beste Ivo,Probeer wat duidelijker aan te geven wat je doet, waar komen nu p en q vandaan?Als yp = at+b, dan is y'p = a. Nu alles invullen in de differentiaalvergelijking.mvg,Tom td woensdag 30 september 2009 Re: Re: Differentiaalvergelijking met beginwaarde ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
3y=3p+3qt4y'=4qhet volgende opgeteld geeft? t=(3p+4q)+3qtis dit correct? Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009
Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009
Beste Ivo,Probeer wat duidelijker aan te geven wat je doet, waar komen nu p en q vandaan?Als yp = at+b, dan is y'p = a. Nu alles invullen in de differentiaalvergelijking.mvg,Tom td woensdag 30 september 2009
td woensdag 30 september 2009
©2001-2024 WisFaq