\require{AMSmath} Differentiaalvergelijking met beginwaarde 4y'+3y=ty(0)=1y(h)=D·e-3/4Wordt de particuliere oplossing dan ?y(p)= 3y=3t 4y'=4 t=3t+4 Alvast Bedankt Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009 Antwoord Beste Ivo,Ik zie niet goed wat je hier precies doet. Je rechterlid is van de eerste graad in t, stel dus als particuliere oplossing voor:yp = at+bVervang dit terug in je differentiaalvergelijking en bepaal hieruit a en b.mvg,Tom td woensdag 30 september 2009 Re: Differentiaalvergelijking met beginwaarde ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
4y'+3y=ty(0)=1y(h)=D·e-3/4Wordt de particuliere oplossing dan ?y(p)= 3y=3t 4y'=4 t=3t+4 Alvast Bedankt Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009
Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009
Beste Ivo,Ik zie niet goed wat je hier precies doet. Je rechterlid is van de eerste graad in t, stel dus als particuliere oplossing voor:yp = at+bVervang dit terug in je differentiaalvergelijking en bepaal hieruit a en b.mvg,Tom td woensdag 30 september 2009
td woensdag 30 september 2009
©2001-2024 WisFaq