\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59894 Re: Re: Annuiteit met inkomstenbelasting En wat doe je als je de aflossing van het 10e jaar wilt weten? En de rente van het 12e jaar? Het ziet er zo makkelijk uit, maar vind het nog wel moeilijk... Alvast bedankt! Ingebo Student hbo - maandag 3 augustus 2009 Antwoord Ingeborg, De k-de aflossing a(k)=a(1)*(1,05)^(k-1),k=2,3,.... en r(k)=annuiteit-a(k). kn maandag 3 augustus 2009 Re: Re: Re: Annuiteit met inkomstenbelasting ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
En wat doe je als je de aflossing van het 10e jaar wilt weten? En de rente van het 12e jaar? Het ziet er zo makkelijk uit, maar vind het nog wel moeilijk... Alvast bedankt! Ingebo Student hbo - maandag 3 augustus 2009
Ingebo Student hbo - maandag 3 augustus 2009
Ingeborg, De k-de aflossing a(k)=a(1)*(1,05)^(k-1),k=2,3,.... en r(k)=annuiteit-a(k). kn maandag 3 augustus 2009
kn maandag 3 augustus 2009
©2001-2024 WisFaq