Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 59891 

Re: Annuiteit met inkomstenbelasting


En hoe doe je dan over jaar 2, 3, etc..?

En weet je dan ook de berekening van de aflossing in het laatste jaar?

Je zou me heel erg helpen.

Ingebo
Student hbo - zondag 2 augustus 2009

Antwoord

Ingeborg,
Ja dat is gewoon rekenwerk.Annuiteit=15.612,34.Eerste aflossing is ann-rente.
Rente tweede jaar =5% van ann-eerste aflossing,enz.
Aflossing laatste jaar = annuiteit/1,05=14.868,90.

kn
zondag 2 augustus 2009

 Re: Re: Annuiteit met inkomstenbelasting 
 Re: Re: Annuiteit met inkomstenbelasting 

©2001-2024 WisFaq