Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 59905 

Re: Re: Re: Annuiteit met inkomstenbelasting


Nu ga je iets te snel...

Wat is k?
En wat is a(k) en r(k)?
Wil je iets gespecificeerder zijn??

Sorry, dat ik zoveel vragen stel, maar hoop dat ik het hierdoor wel ga halen.

Ingebo
Student hbo - maandag 3 augustus 2009

Antwoord

Ingeborg,
Wat is k?Dat staat erbij.k neemt aan de waarden 2,3,... enz.Dus neem je k=12,
dan is a(12)=de twaalfde aflossing=a(1)(1,05)^11.

kn
maandag 3 augustus 2009

©2001-2024 WisFaq