\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59838 Re: Re: Wortels van breuken in standaardvorm Sorry, maar ik snap nog steeds niet waarom het 3x wortel 3 is, en 2x wortel 2. Het moet toch ook 3x wortel 2 zijn, omdat het tot de macht 3 is? Raymon Student hbo - woensdag 22 juli 2009 Antwoord Er is niet veel aan te doen maar:(√2)3=(√2)2·√2=2√2Meer moet het niet zijn... en eh... die 3 is niet omdat het tot de derde is maar omdat het wortel 3 is... WvR woensdag 22 juli 2009 Re: Re: Re: Wortels van breuken in standaardvorm ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry, maar ik snap nog steeds niet waarom het 3x wortel 3 is, en 2x wortel 2. Het moet toch ook 3x wortel 2 zijn, omdat het tot de macht 3 is? Raymon Student hbo - woensdag 22 juli 2009
Raymon Student hbo - woensdag 22 juli 2009
Er is niet veel aan te doen maar:(√2)3=(√2)2·√2=2√2Meer moet het niet zijn... en eh... die 3 is niet omdat het tot de derde is maar omdat het wortel 3 is... WvR woensdag 22 juli 2009
WvR woensdag 22 juli 2009
©2001-2024 WisFaq