\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58692 Re: Tweede afgeleide En hoe verkrijgt men dan de tweede afgeleide van: f(x)= tan x2 mvg Jan Jan Ouder - vrijdag 10 juli 2009 Antwoord Beste Jan, Ik vermoed dat je tan(x2) bedoelt, dit is niet hetzelfde als tan2x = tan(x))2. Om de afgeleide te bepalen heb je nu de kettingregel nodig. mvg, Tom td vrijdag 10 juli 2009 Re: Re: Tweede afgeleide ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
En hoe verkrijgt men dan de tweede afgeleide van: f(x)= tan x2 mvg Jan Jan Ouder - vrijdag 10 juli 2009
Jan Ouder - vrijdag 10 juli 2009
Beste Jan, Ik vermoed dat je tan(x2) bedoelt, dit is niet hetzelfde als tan2x = tan(x))2. Om de afgeleide te bepalen heb je nu de kettingregel nodig. mvg, Tom td vrijdag 10 juli 2009
td vrijdag 10 juli 2009
©2001-2024 WisFaq