\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59810 Re: Re: Tweede afgeleide f'(x)=g'(h(x))·h'(x) hoe vul ik de tan (x2) hier in ? Jan Ouder - vrijdag 10 juli 2009 Antwoord Beste Jan, Je kan f(x) = tan(x2) schrijven als g(h(x)) met g(x) = tan(x) en h(x) = x2, pas dan die formule van de kettingregel toe. mvg, Tom td vrijdag 10 juli 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f'(x)=g'(h(x))·h'(x) hoe vul ik de tan (x2) hier in ? Jan Ouder - vrijdag 10 juli 2009
Jan Ouder - vrijdag 10 juli 2009
Beste Jan, Je kan f(x) = tan(x2) schrijven als g(h(x)) met g(x) = tan(x) en h(x) = x2, pas dan die formule van de kettingregel toe. mvg, Tom td vrijdag 10 juli 2009
td vrijdag 10 juli 2009
©2001-2024 WisFaq