\require{AMSmath} Baansnelheid Voor de snelheid in de verticale richting van de cardiode geldt: dy/dt = 2cost - 2cos2t = 2(cost-cos2t) herschrijft dy/dt met één van de volgende formules van Simpson: dy/dt = 2(-2sin1/2(t+2t)sint1/2(t-2t) = -4sint1/1/2tsin-1/2t antwoordenboek: -2sint1/1/2tsint-1/2t wat doe ik fout? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2009 Antwoord Zo te zien doe je niets fout; misschien een tikfout bij de antwoorden. kphart maandag 13 april 2009 Re: Baansnelheid Re: Baansnelheid ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor de snelheid in de verticale richting van de cardiode geldt: dy/dt = 2cost - 2cos2t = 2(cost-cos2t) herschrijft dy/dt met één van de volgende formules van Simpson: dy/dt = 2(-2sin1/2(t+2t)sint1/2(t-2t) = -4sint1/1/2tsin-1/2t antwoordenboek: -2sint1/1/2tsint-1/2t wat doe ik fout? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2009
Zo te zien doe je niets fout; misschien een tikfout bij de antwoorden. kphart maandag 13 april 2009
kphart maandag 13 april 2009
©2001-2024 WisFaq