\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58945 Re: Baansnelheid okee gelukkig. een volgende opdracht was hetzelfde maar nu voor dx/dt dx/dt = -2sint + 2sin2t = -2(sint - sin2t) = -2(2sint(-1/2t)cos(1/1/2t) = -4sin(-1/2t)cos(1/1/2t) antwoordenboek: dx/dt = 2 ˇ 2cos(1/1/2t)sin(1/2t) zelfde fout? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2009 Antwoord Geen fout, zie het vorige antwoord. kphart dinsdag 14 april 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
okee gelukkig. een volgende opdracht was hetzelfde maar nu voor dx/dt dx/dt = -2sint + 2sin2t = -2(sint - sin2t) = -2(2sint(-1/2t)cos(1/1/2t) = -4sin(-1/2t)cos(1/1/2t) antwoordenboek: dx/dt = 2 ˇ 2cos(1/1/2t)sin(1/2t) zelfde fout? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2009
Geen fout, zie het vorige antwoord. kphart dinsdag 14 april 2009
kphart dinsdag 14 april 2009
©2001-2024 WisFaq