Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 53206 

Re: Logaritmische vergelijking


Sorry maar ik begrijp niet wat je bedoelt.
10^((log(x))(log(3x)).10^((log(2x)(log(2x))=10^((log(5))
Kan je het even uitwerken ?
10^((log(x)(log(3x)=??
10^((log(2x)(log(2x))=10^((log2(2x)
Alvast bedankt.

oresti
3de graad ASO - maandag 26 november 2007

Antwoord

10^((log(x))(log(3x)).10^((log(2x)(log(2x))=10^((log(5))
10^((log(x))(log(3x)+(log(2x)(log(2x))=10^((log(5))
log(x)(log(3x)+(log(2x)(log(2x)=(log(5)
etc.

os
maandag 26 november 2007

 Re: Re: Logaritmische vergelijking 

©2001-2024 WisFaq