\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 51074 Re: Re: Vervolg: weer 2 functies Het is: 2+(kleine 3)Log(x-2) Mehmet Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 mei 2007 Antwoord Oh, je bedoelt dus 2+3log(x-2)? Dan 2+3log(x-2)=2 Dus 3log(x-2)=0 dus x-2=1 dus x=3, y=2+3log(1)=2+0=2. Voor A. Nu jij B. hk woensdag 30 mei 2007 Re: Re: Re: Vervolg: weer 2 functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het is: 2+(kleine 3)Log(x-2) Mehmet Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 mei 2007
Mehmet Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 mei 2007
Oh, je bedoelt dus 2+3log(x-2)? Dan 2+3log(x-2)=2 Dus 3log(x-2)=0 dus x-2=1 dus x=3, y=2+3log(1)=2+0=2. Voor A. Nu jij B. hk woensdag 30 mei 2007
hk woensdag 30 mei 2007
©2001-2024 WisFaq