Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 51071 

Re: Vervolg: weer 2 functies

Maar dat oplossen vindt ik juist moeilijk......

Mehmet
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 mei 2007

Antwoord

Laat maar zien hoever je komt.
P.S. wat bedoel je met log(3)(x-2)??
Bedoel je log(3(x-2))?
In dat geval:
beginnetje: 2+log(3(x-2))=2, dus log(3(x-2))=0.
dus 3(x-2)=1. En nu jij verder.
Laat maar zien waar je vastloopt.

hk
woensdag 30 mei 2007

 Re: Re: Vervolg: weer 2 functies 

©2001-2024 WisFaq