\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 51075 Re: Re: Re: Vervolg: weer 2 functies Ik heb morgen proefwerk, dus heb het snel nodig om het in mijn GR te doen, zou je die ook voor mij willen doen, ik zie dat jij het snel doet....:( Mehmet Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 mei 2007 Antwoord Nou, vooruit: 1+3log(0.5x)=2 3log(0.5x)=1 0.5x=3 x=6. y=2 (voor B) Afstand is 6-3=3. Maar of je er zo veel aan hebt..... hk woensdag 30 mei 2007 Re: Re: Re: Re: Vervolg: weer 2 functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb morgen proefwerk, dus heb het snel nodig om het in mijn GR te doen, zou je die ook voor mij willen doen, ik zie dat jij het snel doet....:( Mehmet Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 mei 2007
Mehmet Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 30 mei 2007
Nou, vooruit: 1+3log(0.5x)=2 3log(0.5x)=1 0.5x=3 x=6. y=2 (voor B) Afstand is 6-3=3. Maar of je er zo veel aan hebt..... hk woensdag 30 mei 2007
hk woensdag 30 mei 2007
©2001-2024 WisFaq