\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 50267 Re: Vraag over wortels 1/2[(Ö x)-(1/Ö x3)+(1/Ö x2)-(Öx5)= 3/2(Ö x - Ö x5) de vraag is hoe kom je aan het antwoord [(Öx) + (1/Ö x) -(1/Öx3)-Ö x5)=1/2(Ö x - Ö x 3)zelfde vraag hier ik hoop dat het nu duidelijk is bedankt voor de hulp sharon Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 17 april 2007 Antwoord OK, je bedoelt dus:vergelijking 1: 1/2(Öx - 1/Öx3 + 1/Öx2 - Öx5) = 3/2(Öx - Öx5)vergelijking 2: (Öx + 1/Öx - 1/Öx3 - Öx5) = 1/2(Öx - Öx3)Klopt dat?Maar helaas is nog niet duidelijk wat je wilt. Je zegt dat je wilt weten hoe je aan het antwoord komt. Maar ik zie hier geen antwoord. Ik zie alleen een vergelijking. Dus watvoor antwoord heb je of wil je waten? os dinsdag 17 april 2007 Re: Re: Vraag over wortels ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
1/2[(Ö x)-(1/Ö x3)+(1/Ö x2)-(Öx5)= 3/2(Ö x - Ö x5) de vraag is hoe kom je aan het antwoord [(Öx) + (1/Ö x) -(1/Öx3)-Ö x5)=1/2(Ö x - Ö x 3)zelfde vraag hier ik hoop dat het nu duidelijk is bedankt voor de hulp sharon Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 17 april 2007
sharon Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 17 april 2007
OK, je bedoelt dus:vergelijking 1: 1/2(Öx - 1/Öx3 + 1/Öx2 - Öx5) = 3/2(Öx - Öx5)vergelijking 2: (Öx + 1/Öx - 1/Öx3 - Öx5) = 1/2(Öx - Öx3)Klopt dat?Maar helaas is nog niet duidelijk wat je wilt. Je zegt dat je wilt weten hoe je aan het antwoord komt. Maar ik zie hier geen antwoord. Ik zie alleen een vergelijking. Dus watvoor antwoord heb je of wil je waten? os dinsdag 17 april 2007
os dinsdag 17 april 2007
©2001-2025 WisFaq