\require{AMSmath} Vraag over wortels Ik heb een vraag die waarschijnlijk simpel is maar ik kom er niet uit.1/2(Öx - 1/Öx3 +1/Öx2-Öx5)= 3/2(Öxx - Öx5(Öx + 1/Öx -1/Öx3-Öx5)=1/2(Öxx - Öx3)Het is een opgave, gesplits in tweeën. sharon Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 april 2007 Antwoord Ja, maar wat is de vraag. Moet je dit bewijzen? Oplossen? En wat is x3, x5 en xx? os dinsdag 17 april 2007 Re: Vraag over wortels ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een vraag die waarschijnlijk simpel is maar ik kom er niet uit.1/2(Öx - 1/Öx3 +1/Öx2-Öx5)= 3/2(Öxx - Öx5(Öx + 1/Öx -1/Öx3-Öx5)=1/2(Öxx - Öx3)Het is een opgave, gesplits in tweeën. sharon Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 april 2007
sharon Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 april 2007
Ja, maar wat is de vraag. Moet je dit bewijzen? Oplossen? En wat is x3, x5 en xx? os dinsdag 17 april 2007
os dinsdag 17 april 2007
©2001-2025 WisFaq