\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 391 Re: Optellen en aftrekken van negatieve getallen Volgens mij is dit niet wat de vrager bedoelt. Wat er volgens mij bedoeld wordt is:3 + + 23 + - 23 - + 23 - - 2Dan krijg je het volgende rijtje:+ + = ++ - = -- + = -- - = - Alexis Docent - zondag 21 januari 2007 Antwoord Dat zal best, maar 't is een onzinnig rijtje! + - = -? Ja? 10 + - 9 = -1? Ik vind het best..., maar volgens mij krijg je daar op termijn toch last mee. WvR zondag 21 januari 2007 Re: Re: Optellen en aftrekken van negatieve getallen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Volgens mij is dit niet wat de vrager bedoelt. Wat er volgens mij bedoeld wordt is:3 + + 23 + - 23 - + 23 - - 2Dan krijg je het volgende rijtje:+ + = ++ - = -- + = -- - = - Alexis Docent - zondag 21 januari 2007
Alexis Docent - zondag 21 januari 2007
Dat zal best, maar 't is een onzinnig rijtje! + - = -? Ja? 10 + - 9 = -1? Ik vind het best..., maar volgens mij krijg je daar op termijn toch last mee. WvR zondag 21 januari 2007
WvR zondag 21 januari 2007
©2001-2024 WisFaq