\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 31183 Re: Heel korte vraag over absolute waarde van afgeleide De opgave in kwestie wasf(x) = |x3| + |x-1|Dus hier niet echt een probleem en gewoon:f'(x) = 3x2 + 1 yannic 3de graad ASO - zaterdag 11 december 2004 Antwoord Nee hoor geen probleem, alleen is jouw f' zeker niet de afgeleide van f. Kijk maar:De rode grafiek f'(x)=3x2+1 kan niet de afgeleide zijn van f, dus gewoon fout dus! WvR zaterdag 11 december 2004 Re: Re: Heel korte vraag over absolute waarde van afgeleide ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De opgave in kwestie wasf(x) = |x3| + |x-1|Dus hier niet echt een probleem en gewoon:f'(x) = 3x2 + 1 yannic 3de graad ASO - zaterdag 11 december 2004
yannic 3de graad ASO - zaterdag 11 december 2004
Nee hoor geen probleem, alleen is jouw f' zeker niet de afgeleide van f. Kijk maar:De rode grafiek f'(x)=3x2+1 kan niet de afgeleide zijn van f, dus gewoon fout dus! WvR zaterdag 11 december 2004
WvR zaterdag 11 december 2004
©2001-2024 WisFaq