\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 30426 Re: Differentieren die 300000 slaat alleen op (1,5x2+60) waarom moet ik alles met 300000 vermenigvuldigen ??? david Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 25 november 2004 Antwoord David, erstaat toch R=(15x+5)maal 300.000/(1,5x^2+60, en a (b/c)=b(a/c). kn donderdag 25 november 2004 Re: Re: Differentieren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
die 300000 slaat alleen op (1,5x2+60) waarom moet ik alles met 300000 vermenigvuldigen ??? david Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 25 november 2004
david Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 25 november 2004
David, erstaat toch R=(15x+5)maal 300.000/(1,5x^2+60, en a (b/c)=b(a/c). kn donderdag 25 november 2004
kn donderdag 25 november 2004
©2001-2024 WisFaq