\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29118 Re: Vervelende integraal de integraal heeft wel dx erachter staan. Nu wordt daar geen rekening mee gehouden wanneer men t omschrijft naar dz Daan Student universiteit - dinsdag 26 oktober 2004 Antwoord Daan,door de substitutie 1+x=t is dx=dt.Hopelijk is het nu duidelijk. kn dinsdag 26 oktober 2004 Re: Re: Vervelende integraal ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
de integraal heeft wel dx erachter staan. Nu wordt daar geen rekening mee gehouden wanneer men t omschrijft naar dz Daan Student universiteit - dinsdag 26 oktober 2004
Daan Student universiteit - dinsdag 26 oktober 2004
Daan,door de substitutie 1+x=t is dx=dt.Hopelijk is het nu duidelijk. kn dinsdag 26 oktober 2004
kn dinsdag 26 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq