\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 29123 Re: Re: Vervelende integraal sorry het is me nog niet duidelijk omdat de substitutie was z=ex dus dz=ex dx en dx=dz/ex.Dit maakt t probleem een stuk lastiger Daan Student universiteit - dinsdag 26 oktober 2004 Antwoord Daan,de subst.z=ex was alleen bedoeld voor de eenvoud.nogmaals:1+ex/1-ex=(1-ex+2ex )/1-ex = 1+ (2ex/1-ex)zodat deintegraal is:x-2ln(1-ex). kn dinsdag 26 oktober 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
sorry het is me nog niet duidelijk omdat de substitutie was z=ex dus dz=ex dx en dx=dz/ex.Dit maakt t probleem een stuk lastiger Daan Student universiteit - dinsdag 26 oktober 2004
Daan Student universiteit - dinsdag 26 oktober 2004
Daan,de subst.z=ex was alleen bedoeld voor de eenvoud.nogmaals:1+ex/1-ex=(1-ex+2ex )/1-ex = 1+ (2ex/1-ex)zodat deintegraal is:x-2ln(1-ex). kn dinsdag 26 oktober 2004
kn dinsdag 26 oktober 2004
©2001-2024 WisFaq