\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 19474 Re: Re: Goniometrische vergelijkingen 2sin4x=0 of cos(-x)+1=0 en hier of cos(-x)=-1 Of cosx=-1 of x=$\pi$+2k$\pi$of x=-$\pi$+2k$\pi$ is dit juist ? Kim Va 3de graad ASO - maandag 26 januari 2004 Antwoord sin4x = 0 geeft 4x = k.$\pi$ en cosx = -1 geeft x = $\pi$ + k.2$\pi$ Nu moet je er verder toch wel uit kunnen komen, lijkt me. MBL maandag 26 januari 2004 Re: Re: Re: Goniometrische vergelijkingen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2sin4x=0 of cos(-x)+1=0 en hier of cos(-x)=-1 Of cosx=-1 of x=$\pi$+2k$\pi$of x=-$\pi$+2k$\pi$ is dit juist ? Kim Va 3de graad ASO - maandag 26 januari 2004
Kim Va 3de graad ASO - maandag 26 januari 2004
sin4x = 0 geeft 4x = k.$\pi$ en cosx = -1 geeft x = $\pi$ + k.2$\pi$ Nu moet je er verder toch wel uit kunnen komen, lijkt me. MBL maandag 26 januari 2004
MBL maandag 26 januari 2004
©2001-2024 WisFaq