\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 19478 Re: Re: Re: Goniometrische vergelijkingen Is de uitkomst dan $\pi$/2k of $\pi$/4+k$\pi$/2 of (2k+1)·$\pi$ Dank u voor de hulp!! Kim Va 3de graad ASO - maandag 26 januari 2004 Antwoord x = k. 1/4$\pi$ wat het eerste betreft; het tweede is correct. MBL maandag 26 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is de uitkomst dan $\pi$/2k of $\pi$/4+k$\pi$/2 of (2k+1)·$\pi$ Dank u voor de hulp!! Kim Va 3de graad ASO - maandag 26 januari 2004
Kim Va 3de graad ASO - maandag 26 januari 2004
x = k. 1/4$\pi$ wat het eerste betreft; het tweede is correct. MBL maandag 26 januari 2004
MBL maandag 26 januari 2004
©2001-2024 WisFaq