\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 16074 Re: Formule voor an wowwwwwwww nu snap ik het helemaaaaal niet meer. sorry.Hoe krijg ik een A, zodat ik de eigenwaarden kan berekenen?Of lukt dat niet?Heb anders misschien een voorbeeld?greetz Anna Student hbo - dinsdag 11 november 2003 Antwoord Wat ik heb gegeven is een algemene methode die inderdaad volgt uit de matrixrekening, via[a(n+2)] [ 1 2 ][a(n+1)][a(n+1)] = [ 1 0 ][a(n) ] maar het is moeilijk een vraag te beantwoorden als je er niet bij vertelde dat het op een specifieke manier moest... cl dinsdag 11 november 2003 Re: Re: Formule voor an ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wowwwwwwww nu snap ik het helemaaaaal niet meer. sorry.Hoe krijg ik een A, zodat ik de eigenwaarden kan berekenen?Of lukt dat niet?Heb anders misschien een voorbeeld?greetz Anna Student hbo - dinsdag 11 november 2003
Anna Student hbo - dinsdag 11 november 2003
Wat ik heb gegeven is een algemene methode die inderdaad volgt uit de matrixrekening, via[a(n+2)] [ 1 2 ][a(n+1)][a(n+1)] = [ 1 0 ][a(n) ] maar het is moeilijk een vraag te beantwoorden als je er niet bij vertelde dat het op een specifieke manier moest... cl dinsdag 11 november 2003
[a(n+2)] [ 1 2 ][a(n+1)][a(n+1)] = [ 1 0 ][a(n) ]
cl dinsdag 11 november 2003
©2001-2024 WisFaq