\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 13999 Re: Kwadratische vergelijiing de opgava is x2+(a+bx+ab=0 en abx2-(a+b)x+1=0 , ... kunnen jullie me helpen julien Overige TSO-BSO - donderdag 4 september 2003 Antwoord Die eerste opgave: x2 + (a+b)x + ab = 0 D = (a+b)2 - 4ab D = a2 + 2ab + b2 - 4ab D = a2 - 2ab + b2 D = (a-b)2 De 2e opgave: abx2 - (a+b)x + 1 = 0 D = (a+b)2 - 4ab Weer dezelfde dicriminant... Kan je hiermee niet verder? Koen donderdag 4 september 2003 Re: Re: Kwadratische vergelijiing ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
de opgava is x2+(a+bx+ab=0 en abx2-(a+b)x+1=0 , ... kunnen jullie me helpen julien Overige TSO-BSO - donderdag 4 september 2003
julien Overige TSO-BSO - donderdag 4 september 2003
Die eerste opgave: x2 + (a+b)x + ab = 0 D = (a+b)2 - 4ab D = a2 + 2ab + b2 - 4ab D = a2 - 2ab + b2 D = (a-b)2 De 2e opgave: abx2 - (a+b)x + 1 = 0 D = (a+b)2 - 4ab Weer dezelfde dicriminant... Kan je hiermee niet verder? Koen donderdag 4 september 2003
Koen donderdag 4 september 2003
©2001-2024 WisFaq