\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 14000 Re: Re: Kwadratische vergelijiing ja maar wat doe je bij die erste opgave die je geschreven hebt van de derde naar de vierde stap, alvast bedankt julien Overige TSO-BSO - donderdag 4 september 2003 Antwoord Als we een kwadratische vergelijking van de vorm ax2 + bx + c = 0 hebben dan zijn de oplossingen steeds: x1 = (-b + ÖD)/2a x2 = (-b - ÖD)/2a Die formule heb ik in de eerste oefening toegepast. Koen donderdag 4 september 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ja maar wat doe je bij die erste opgave die je geschreven hebt van de derde naar de vierde stap, alvast bedankt julien Overige TSO-BSO - donderdag 4 september 2003
julien Overige TSO-BSO - donderdag 4 september 2003
Als we een kwadratische vergelijking van de vorm ax2 + bx + c = 0 hebben dan zijn de oplossingen steeds: x1 = (-b + ÖD)/2a x2 = (-b - ÖD)/2a Die formule heb ik in de eerste oefening toegepast. Koen donderdag 4 september 2003
Koen donderdag 4 september 2003
©2001-2024 WisFaq