\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 13178 Re: Re: Klein vraagje. Excuseer mij ik maakte een fout. In het mijn eerste vraag vergat het een en het ander namelijk –2 Mijn functie is deze f(x)=-2x2+12x (correct) Mijn oplossing is (-x+6)(2x+0)=0 Mijn vraag is welke zijn de twee x waarden. Dit zou volledig correct moeten zijn. verontschuldig mij voor mij fouten en dank voor het geduld. Bert 3de graad ASO - dinsdag 22 juli 2003 Antwoord Ok. Dus je hebt een product staan: (-x+6)2x=0 (die +0 hoeft er niet te staan). De 2 kan je al wegdelen: x(6-x)=0 Een product is nul als een of meerdere factoren nul zijn. Dus x=0 of (-x+6)=0 = x=0 of x=6 Koen Mahieu km dinsdag 22 juli 2003 Re: Re: Re: Klein vraagje. ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Excuseer mij ik maakte een fout. In het mijn eerste vraag vergat het een en het ander namelijk –2 Mijn functie is deze f(x)=-2x2+12x (correct) Mijn oplossing is (-x+6)(2x+0)=0 Mijn vraag is welke zijn de twee x waarden. Dit zou volledig correct moeten zijn. verontschuldig mij voor mij fouten en dank voor het geduld. Bert 3de graad ASO - dinsdag 22 juli 2003
Bert 3de graad ASO - dinsdag 22 juli 2003
Ok. Dus je hebt een product staan: (-x+6)2x=0 (die +0 hoeft er niet te staan). De 2 kan je al wegdelen: x(6-x)=0 Een product is nul als een of meerdere factoren nul zijn. Dus x=0 of (-x+6)=0 = x=0 of x=6 Koen Mahieu km dinsdag 22 juli 2003
km dinsdag 22 juli 2003
©2001-2025 WisFaq