\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 13163 Re: Klein vraagje. Hallo, Ik heb deze functie f(x)=-2x2+12 Ik moet de twee snijpunten met x vinden de eerste klopt 0 maar de tweede klopt niet (volgens mij dan toch alle zins). Nog een klein vraagje x maal x geeft toch x2 en toch geen 2x2 ? Dank bij voorbaat. Bert 3de graad ASO - dinsdag 22 juli 2003 Antwoord Controleer eens wat je hebt getypt als opgave... Er staat -x2+12x=0 en nu schrijf je f(x)=-2x2+12 Ik kan niet meer volgen... Controleer je opgave aub! km dinsdag 22 juli 2003 Re: Re: Klein vraagje. ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik heb deze functie f(x)=-2x2+12 Ik moet de twee snijpunten met x vinden de eerste klopt 0 maar de tweede klopt niet (volgens mij dan toch alle zins). Nog een klein vraagje x maal x geeft toch x2 en toch geen 2x2 ? Dank bij voorbaat. Bert 3de graad ASO - dinsdag 22 juli 2003
Bert 3de graad ASO - dinsdag 22 juli 2003
Controleer eens wat je hebt getypt als opgave... Er staat -x2+12x=0 en nu schrijf je f(x)=-2x2+12 Ik kan niet meer volgen... Controleer je opgave aub! km dinsdag 22 juli 2003
km dinsdag 22 juli 2003
©2001-2024 WisFaq