\require{AMSmath} Klein vraagje. Hallo, -x2+12x=0 Uit dit volgt toch (-x+6) (2x+0)=0 Hoe bereken ik nu de twee x waarden. Bedankt. Bert 3de graad ASO - maandag 21 juli 2003 Antwoord je hebt een product staan: (jouw factorisatie is niet goed) x(-x+12)=0 Een product is nul als een of beide factoren nul zijn. Dus als x=0 en/of als -x+12=0 Of dus voor x=0 of x=12 km maandag 21 juli 2003 Re: Klein vraagje. ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, -x2+12x=0 Uit dit volgt toch (-x+6) (2x+0)=0 Hoe bereken ik nu de twee x waarden. Bedankt. Bert 3de graad ASO - maandag 21 juli 2003
Bert 3de graad ASO - maandag 21 juli 2003
je hebt een product staan: (jouw factorisatie is niet goed) x(-x+12)=0 Een product is nul als een of beide factoren nul zijn. Dus als x=0 en/of als -x+12=0 Of dus voor x=0 of x=12 km maandag 21 juli 2003
km maandag 21 juli 2003
©2001-2024 WisFaq