\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 13180 Re: Re: Re: Klein vraagje. Waarrom kan je die -2 zomaar weglaten. Dank. Bert 3de graad ASO - dinsdag 22 juli 2003 Antwoord als 2*iets=0 , dan is iets=0 of wiskundig: 2x=0 = x=0 Of hier (-x+6)(2x+0)=0 = (6-x)*2*x=0 = 2*(x*(6-x))=0 (is 2*iets=0 =iets=0) = x*(6-x)=0 = x=0 of 6-x=0 = x=0 of x=6 Ik hoop dat alles nu duidelijk is? Zoniet moet je gaan lessen hoor! Koen Mahieu km dinsdag 22 juli 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarrom kan je die -2 zomaar weglaten. Dank. Bert 3de graad ASO - dinsdag 22 juli 2003
Bert 3de graad ASO - dinsdag 22 juli 2003
als 2*iets=0 , dan is iets=0 of wiskundig: 2x=0 = x=0 Of hier (-x+6)(2x+0)=0 = (6-x)*2*x=0 = 2*(x*(6-x))=0 (is 2*iets=0 =iets=0) = x*(6-x)=0 = x=0 of 6-x=0 = x=0 of x=6 Ik hoop dat alles nu duidelijk is? Zoniet moet je gaan lessen hoor! Koen Mahieu km dinsdag 22 juli 2003
km dinsdag 22 juli 2003
©2001-2024 WisFaq