De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: F1² +F2²+F3²+...+Fn²=?

 Dit is een reactie op vraag 37426 
ik had de vraag verkeerd gesteld
ik bedoelde (F1)2 + (F2)2 + (F3)2 + ... + (Fn)2 = ??

is dat ook makkelijk met inductie te bewijzen?

Elly

Elly K
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 28 april 2005

Antwoord

Elly,
dat bedoelde ik ook!
(F1)2+(F2)2+....+(Fn)2=F(n)F(n+1).
Groetend,

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 28 april 2005
Re: Re: F1² F2² F3² Fn²=?



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3