De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Uitslag afgeknotte kegel

 Dit is een reactie op vraag 1613 
Kan U dat even toepassen voor:

d1=70 cm
d2=80 cm
h=70 cm

Ik probeerde S uit te rekenen en kwam op 70,18 uit. Kunnen jullie me aub verder helpen om de hoek te bereken.
Mvg
Vincent

Vincen
Iets anders - dinsdag 22 juli 2003

Antwoord

Volgens mij ging het toch wel goed:

q13182img1.gif

Dus dat is lekker...:-) Bijna 5 meter... Je lampekapje ziet er dan (ongeveer) zo uit:

q13182img2.gif

Moet kunnen toch (als ik het goed heb uitgerekend)?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 22 juli 2003
Re: Re: Uitslag afgeknotte kegel
Re: Re: Uitslag afgeknotte kegel
Re: Re: Uitslag afgeknotte kegel



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3