Re: De formule voor inhoud van een bolschijf Dit is een reactie op vraag 73302 Ja dit snap ik. Maar hoe kun je door integratie zo de formule voor bolschijf bekomen: namelijk $\frac{1}{6}\pi$h·(3r12 + 3r22 + h2) ? enya 3de graad ASO - zaterdag 14 juni 2014 Antwoord Look what I found: Weisstein, Eric - Spherical Segment zaterdag 14 juni 2014 ©2001-2024 WisFaq
Ja dit snap ik. Maar hoe kun je door integratie zo de formule voor bolschijf bekomen: namelijk $\frac{1}{6}\pi$h·(3r12 + 3r22 + h2) ? enya 3de graad ASO - zaterdag 14 juni 2014
enya 3de graad ASO - zaterdag 14 juni 2014
Look what I found: Weisstein, Eric - Spherical Segment zaterdag 14 juni 2014
Look what I found: Weisstein, Eric - Spherical Segment
zaterdag 14 juni 2014