Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 97572 

Re: Re: Grenzen na substitutie

Nogmaals bedankt, met 'deze functie' bedoel ik y=√(1-x2).

Aangezien deze functie zich geheel boven de x-as bevindt (of op de x-as), klopt het dan dat ik niet in de problemen kom als ik er nu voor zou kiezen om bijvoorbeeld 3$\pi$ tot 2$\pi$ te kiezen?

KS
Student universiteit - zondag 12 februari 2023

Antwoord

Je komt niet in de problemen als je $\sin t$ maar het juiste teken geeft.

kphart
zondag 12 februari 2023

©2001-2024 WisFaq