\require{AMSmath} Poolvergelijkingen Beste,Ik heb de poolvergelijking r= (sin(\theta/3))3gekregen. Ik heb deze omgezet in een stelsel parametervergelijkingen:x = (sin(\theta/3))3 · cos(\theta)y = (sin(\theta/3))3 · sin(\theta)Ik moest de snijpunten met de x-as bepalen dus waarbij y=0 maar dan weet ik niet hoe de vergelijking verder moet oplossen.Kunt u me helpen hiermee.Alvast bedankt. nur Student universiteit België - zaterdag 21 augustus 2021 Antwoord Je krijgt(\sin(\tfrac\theta3))^3\cdot\sin(\theta)=0 op te lossen, ofwel \sin\frac\theta3=0 of \sin\theta=0.Dat is toch niet moeilijk meer? kphart zaterdag 21 augustus 2021 Re: Poolvergelijkingen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste,Ik heb de poolvergelijking r= (sin(\theta/3))3gekregen. Ik heb deze omgezet in een stelsel parametervergelijkingen:x = (sin(\theta/3))3 · cos(\theta)y = (sin(\theta/3))3 · sin(\theta)Ik moest de snijpunten met de x-as bepalen dus waarbij y=0 maar dan weet ik niet hoe de vergelijking verder moet oplossen.Kunt u me helpen hiermee.Alvast bedankt. nur Student universiteit België - zaterdag 21 augustus 2021
nur Student universiteit België - zaterdag 21 augustus 2021
Je krijgt(\sin(\tfrac\theta3))^3\cdot\sin(\theta)=0 op te lossen, ofwel \sin\frac\theta3=0 of \sin\theta=0.Dat is toch niet moeilijk meer? kphart zaterdag 21 augustus 2021
kphart zaterdag 21 augustus 2021
©2001-2025 WisFaq