\require{AMSmath} Trapeziumregel Kunt u aub mij helpen met de trapeziumregel? Fatima 3de graad ASO - zaterdag 5 juni 2021 Antwoord Op het 1e interval is de gemiddelde snelheid 25 km/uur. Een benadering voor de afgelegde weg op het 1e interval is dan benadering gelijk aan:$\eqalign{25 \cdot \frac{4}{{60}} = \frac{5}{4}km }$.Voor het 2e interval wordt dat bij benadering:$\eqalign{60 \cdot \frac{4}{{60}} = 4km }$Als je dat voor alle intervallen doet en alles optelt dan heb je een benadering voor de totale afgelegde weg in 40 minuten. Daarmee kan je dan een benadering vinden voor de gemiddelde snelheid over die 40 minuten.Zou het dat zijn? WvR zaterdag 12 juni 2021 Re: Trapeziumregel ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunt u aub mij helpen met de trapeziumregel? Fatima 3de graad ASO - zaterdag 5 juni 2021
Fatima 3de graad ASO - zaterdag 5 juni 2021
Op het 1e interval is de gemiddelde snelheid 25 km/uur. Een benadering voor de afgelegde weg op het 1e interval is dan benadering gelijk aan:$\eqalign{25 \cdot \frac{4}{{60}} = \frac{5}{4}km }$.Voor het 2e interval wordt dat bij benadering:$\eqalign{60 \cdot \frac{4}{{60}} = 4km }$Als je dat voor alle intervallen doet en alles optelt dan heb je een benadering voor de totale afgelegde weg in 40 minuten. Daarmee kan je dan een benadering vinden voor de gemiddelde snelheid over die 40 minuten.Zou het dat zijn? WvR zaterdag 12 juni 2021
WvR zaterdag 12 juni 2021
©2001-2024 WisFaq