\require{AMSmath} Pariteit pariteitsbits berekenen v/e 4-bits woord:p1=p(20): check (position 1, 3, 5, 7, 9, etc)p2=p(21): check (position 2,3,6,7,10,11, etc)p4=p(22): check (position 4,5,6,7,12,13,14,15, etc)Vraag: waarom juist deze bovenstaande posities? waarom bij p1 niet (position 2,4,6,8, etc) jan Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 27 april 2021 Antwoord Bij p4 lijkt het me duidelijk te worden:Je checkt er telkens 4 en dan 4 niet, te beginnen met 4 enzovoort.Bij p1 check je dus om en om te beginnen met 1. hk woensdag 28 april 2021 Re: Pariteit ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
pariteitsbits berekenen v/e 4-bits woord:p1=p(20): check (position 1, 3, 5, 7, 9, etc)p2=p(21): check (position 2,3,6,7,10,11, etc)p4=p(22): check (position 4,5,6,7,12,13,14,15, etc)Vraag: waarom juist deze bovenstaande posities? waarom bij p1 niet (position 2,4,6,8, etc) jan Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 27 april 2021
jan Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 27 april 2021
Bij p4 lijkt het me duidelijk te worden:Je checkt er telkens 4 en dan 4 niet, te beginnen met 4 enzovoort.Bij p1 check je dus om en om te beginnen met 1. hk woensdag 28 april 2021
hk woensdag 28 april 2021
©2001-2024 WisFaq