\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92048 Re: De lengte van de paden Het was bijna gelukt maar ik snap even niet meer hoe ze op die $-8x$ komen? Swen Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 april 2021 Antwoord Even de haakjes wegwerken:$\eqalign{ & BE = \sqrt {\left( {4 - x} \right)^2 + 2^2 } \cr & BE = \sqrt {16 - 8x + x^2 + 4} \cr & BE = \sqrt {x^2 - 8x + 20} \cr} $Toch? WvR maandag 26 april 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het was bijna gelukt maar ik snap even niet meer hoe ze op die $-8x$ komen? Swen Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 april 2021
Swen Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 april 2021
Even de haakjes wegwerken:$\eqalign{ & BE = \sqrt {\left( {4 - x} \right)^2 + 2^2 } \cr & BE = \sqrt {16 - 8x + x^2 + 4} \cr & BE = \sqrt {x^2 - 8x + 20} \cr} $Toch? WvR maandag 26 april 2021
WvR maandag 26 april 2021
©2001-2024 WisFaq