Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 91842 

Re: Determinanten

Beste bedankt voor de tip, ik heb met deze tip verder gewerkt een ik vond op vraag 1 als antwoord 4 en op vraag 2 als antwoord 2.
Klopt dit? Avast bedankt.

Rik Ve
3de graad ASO - zondag 28 maart 2021

Antwoord

De eerste wel, de tweede: $\det(AA^T)=\det A\cdot\det A^T=2\cdot2=\ldots$.

kphart
zondag 28 maart 2021

©2001-2024 WisFaq