Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Lineaire DV

ik heb een opgave y'+ ((1-2x)/(x2))y =3 waarvan mijn oplossing y = 3x2 + cx2e1/x zou moeten zijn maar ik heb een heel andere uitkomst. ik heb mijn uitwerking erbij gestuurd.

Melike
Student universiteit België - woensdag 16 december 2020

Antwoord

In de tweede regel:
$$
\frac{1-2x}{x^2} = \frac1{x^2} -\frac2x
$$

kphart
donderdag 17 december 2020

 Re: Lineaire DV  

©2001-2024 WisFaq