\require{AMSmath} Machten $\left( {2^{ - 3} } \right)^{ - 1} = 8$ beide min zijn negatieve machten maar hoe kan 8 uitkomen romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 11 augustus 2020 Antwoord Je kunt 's kijken naar de rekenregels voor machten.In 't algemeen geldt:$\left( {a^p } \right)^q = a^{pq}$Dus in jouw geval:$\left( {2^{ - 3} } \right)^{ - 1} = 2^{ - 3 \times - 1} = 2^3 = 8$Helpt dat? WvR dinsdag 11 augustus 2020 Re: Machten Re: Machten ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
$\left( {2^{ - 3} } \right)^{ - 1} = 8$ beide min zijn negatieve machten maar hoe kan 8 uitkomen romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 11 augustus 2020
romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 11 augustus 2020
Je kunt 's kijken naar de rekenregels voor machten.In 't algemeen geldt:$\left( {a^p } \right)^q = a^{pq}$Dus in jouw geval:$\left( {2^{ - 3} } \right)^{ - 1} = 2^{ - 3 \times - 1} = 2^3 = 8$Helpt dat? WvR dinsdag 11 augustus 2020
WvR dinsdag 11 augustus 2020
©2001-2024 WisFaq