\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 90058 Re: Breuken Maar de website zei $7\frac{7}{{200}}$. youri Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 8 juni 2020 Antwoord $7\frac{7}{{200}} = 7,035$, dus dat kan niet goed zijn. Je moet ook niet alles geloven wat iedereen zegt...Mijn rekenmachine gelooft mij wel...De website liegt! WvR maandag 8 juni 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar de website zei $7\frac{7}{{200}}$. youri Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 8 juni 2020
youri Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 8 juni 2020
$7\frac{7}{{200}} = 7,035$, dus dat kan niet goed zijn. Je moet ook niet alles geloven wat iedereen zegt...Mijn rekenmachine gelooft mij wel...De website liegt! WvR maandag 8 juni 2020
WvR maandag 8 juni 2020
©2001-2024 WisFaq