\require{AMSmath} Factoren en wortels Ik kom hier niet uit:Er wordt gesteld:a=(4·3√2·√8)/(6√32)Hierna wordt er gevraagd waar 2log(√a) aan gelijk staat. Nu weet ik dat het antwoord 3/2 is en dus a=8 maar ik kom telkens bij de eerste vraag uit op a=√2.Wat doe ik fout? Denise Student universiteit België - zondag 22 december 2019 Antwoord Zo te zien doe je niks fout. Je krijgt dan:${}^2\log \left( {\sqrt {\sqrt 2 } } \right) = {}^2\log \left( {\left( 2 \right)^{\frac{1}{4}} } \right) = \frac{1}{4}$Dus het antwoord is fout... WvR zondag 22 december 2019 Re: Factoren en wortels ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom hier niet uit:Er wordt gesteld:a=(4·3√2·√8)/(6√32)Hierna wordt er gevraagd waar 2log(√a) aan gelijk staat. Nu weet ik dat het antwoord 3/2 is en dus a=8 maar ik kom telkens bij de eerste vraag uit op a=√2.Wat doe ik fout? Denise Student universiteit België - zondag 22 december 2019
Denise Student universiteit België - zondag 22 december 2019
Zo te zien doe je niks fout. Je krijgt dan:${}^2\log \left( {\sqrt {\sqrt 2 } } \right) = {}^2\log \left( {\left( 2 \right)^{\frac{1}{4}} } \right) = \frac{1}{4}$Dus het antwoord is fout... WvR zondag 22 december 2019
WvR zondag 22 december 2019
©2001-2024 WisFaq