\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87188 Re: Re: Bepaal de oplossingsverzameling Maar dat is toch niet gelijk aan 5/12$\pi$? Mboudd Leerling mbo - donderdag 29 november 2018 Antwoord Nee, dat klopt. Als het goed is, had je al: sin(2x) = 1/2 2x = 1/6$\pi$+k.2$\pi$ Dit heb je uitgewerkt tot: x = 1/12$\pi$+k$\pi$ Op dezelfde manier werk je de tweede oplossing uit tot: x = 5/12$\pi$+k$\pi$ GHvD donderdag 29 november 2018 Re: Re: Re: Bepaal de oplossingsverzameling ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar dat is toch niet gelijk aan 5/12$\pi$? Mboudd Leerling mbo - donderdag 29 november 2018
Mboudd Leerling mbo - donderdag 29 november 2018
Nee, dat klopt. Als het goed is, had je al: sin(2x) = 1/2 2x = 1/6$\pi$+k.2$\pi$ Dit heb je uitgewerkt tot: x = 1/12$\pi$+k$\pi$ Op dezelfde manier werk je de tweede oplossing uit tot: x = 5/12$\pi$+k$\pi$ GHvD donderdag 29 november 2018
GHvD donderdag 29 november 2018
©2001-2025 WisFaq