\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87142 Re: Bepaal de oplossingsverzameling ok ik krijg nu ook cosx =0 v sin2x=1/2x=1/2$\pi$+2k$\pi$ v x=1/12$\pi$+k$\pi$(alleen de oplossing x=5/12$\pi$ staat er nog bij dit begrijp ik niet) mboudd Leerling mbo - woensdag 28 november 2018 Antwoord sin(A)=1/2 heeft niet alleen als oplossing:A=1/6$\pi$ + k·2$\pi$maar ook:A=$\pi$-1/6$\pi$ + k·2$\pi$ GHvD donderdag 29 november 2018 Re: Re: Bepaal de oplossingsverzameling ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ok ik krijg nu ook cosx =0 v sin2x=1/2x=1/2$\pi$+2k$\pi$ v x=1/12$\pi$+k$\pi$(alleen de oplossing x=5/12$\pi$ staat er nog bij dit begrijp ik niet) mboudd Leerling mbo - woensdag 28 november 2018
mboudd Leerling mbo - woensdag 28 november 2018
sin(A)=1/2 heeft niet alleen als oplossing:A=1/6$\pi$ + k·2$\pi$maar ook:A=$\pi$-1/6$\pi$ + k·2$\pi$ GHvD donderdag 29 november 2018
GHvD donderdag 29 november 2018
©2001-2025 WisFaq