\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 84570 Re: Re: Niveaulijnen schetsen Stel als we voorbeeld 1 nemen:f(x,y)=2x+y dus onze niveaulijnen zijn dan gelijk aan 2x+y=c.Als ik dan O(0,0) dan is mijn c=0?En als ik bijvoorbeeld het punt P(5,3) kies, dan is c= 13?Als bovenstaand klopt (dan ben ik mee!), maar hoe moet ik me dit dan visueel voorstellen?Alvast bedankt! Roland Student universiteit België - woensdag 7 juni 2017 Antwoord Ik heb een aantal niveaulijnen getekend voor $c=-10..10$. Rondom O heb ik de waarde van $c$ aangegeven in rood.Je moet maar denken aan wandelkaarten met hoogtelijnen! WvR woensdag 7 juni 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Stel als we voorbeeld 1 nemen:f(x,y)=2x+y dus onze niveaulijnen zijn dan gelijk aan 2x+y=c.Als ik dan O(0,0) dan is mijn c=0?En als ik bijvoorbeeld het punt P(5,3) kies, dan is c= 13?Als bovenstaand klopt (dan ben ik mee!), maar hoe moet ik me dit dan visueel voorstellen?Alvast bedankt! Roland Student universiteit België - woensdag 7 juni 2017
Roland Student universiteit België - woensdag 7 juni 2017
Ik heb een aantal niveaulijnen getekend voor $c=-10..10$. Rondom O heb ik de waarde van $c$ aangegeven in rood.Je moet maar denken aan wandelkaarten met hoogtelijnen! WvR woensdag 7 juni 2017
WvR woensdag 7 juni 2017
©2001-2024 WisFaq