Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 84450 

Re: Bepaling vergelijking bij rc=0

Kan dit mijn punten zijn (2.010 en 2.646)?
En hoe moet ik mijn vergelijking dan invullen?

Suys S
Student Hoger Onderwijs België - maandag 22 mei 2017

Antwoord

Hallo Suys,

Je raaklijn heeft een richtingscoëfficiënt rc=0 en gaat door het punt met coördinaten x=2.010 en y=2.646. Dan zou het niet meer zo moeilijk moeten zijn om de vergelijking van deze raaklijn op te stellen ....

Gaat dit lukken?

GHvD
maandag 22 mei 2017

©2001-2024 WisFaq