\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 83238 Re: Polynoom in standaard vorm zetten waarom mag je voor a en c 0 invullen? Anouk Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 11 mei 2017 Antwoord Ik zou zeggen dat moet je. Zie ook de vervolgvraag (link hieronder); de gevraagde vorm was ax^3+bx+cx+d en als je -3x^2+22 krijgt staat daar impliciet dat a=0 en c=0. Zie Vervolgvraag kphart donderdag 11 mei 2017 Re: Re: Polynoom in standaard vorm zetten ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
waarom mag je voor a en c 0 invullen? Anouk Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 11 mei 2017
Anouk Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 11 mei 2017
Ik zou zeggen dat moet je. Zie ook de vervolgvraag (link hieronder); de gevraagde vorm was ax^3+bx+cx+d en als je -3x^2+22 krijgt staat daar impliciet dat a=0 en c=0. Zie Vervolgvraag kphart donderdag 11 mei 2017
Zie Vervolgvraag
kphart donderdag 11 mei 2017
©2001-2025 WisFaq