\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 83238 Re: Polynoom in standaard vorm zetten Is het mogelijk om de uitwerking exacter te maken? Wat doe ik met b, c en d? Astrid Student hbo - zondag 6 november 2016 Antwoord Je zoekt deze vorm a\cdot x^3+b\cdot x^2+c\cdot x+d en we vinden 0\cdot x^3-3\cdot x^2+0\cdot x+22 Wat denk nu je zelf dat a, b, c en d zijn? kphart zondag 6 november 2016 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Is het mogelijk om de uitwerking exacter te maken? Wat doe ik met b, c en d? Astrid Student hbo - zondag 6 november 2016
Astrid Student hbo - zondag 6 november 2016
Je zoekt deze vorm a\cdot x^3+b\cdot x^2+c\cdot x+d en we vinden 0\cdot x^3-3\cdot x^2+0\cdot x+22 Wat denk nu je zelf dat a, b, c en d zijn? kphart zondag 6 november 2016
kphart zondag 6 november 2016
©2001-2025 WisFaq