\require{AMSmath} Afgeleide van een 10-tot de... d(10^(x-a)/(1+10^(x-a)+10^(2x-a-b)))/dx Dit is een zeer simpel stukkie als je dat ene formuletje kent, maar dat ben ik vergeten en krijg ik niet meer opgezocht. Kan iemand me helpen? Lorenz Student universiteit België - zaterdag 8 maart 2003 Antwoord Hoi, Als f(x) = k(x)/g(x) dan is f'(x) = [k'(x)·g(x) - g'(x)·k(x)]/g2(x) de rest is voor jou... Koen zaterdag 8 maart 2003 Re: Afgeleide van een 10-tot de... ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
d(10^(x-a)/(1+10^(x-a)+10^(2x-a-b)))/dx Dit is een zeer simpel stukkie als je dat ene formuletje kent, maar dat ben ik vergeten en krijg ik niet meer opgezocht. Kan iemand me helpen? Lorenz Student universiteit België - zaterdag 8 maart 2003
Lorenz Student universiteit België - zaterdag 8 maart 2003
Hoi, Als f(x) = k(x)/g(x) dan is f'(x) = [k'(x)·g(x) - g'(x)·k(x)]/g2(x) de rest is voor jou... Koen zaterdag 8 maart 2003
Koen zaterdag 8 maart 2003
©2001-2024 WisFaq